Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini dilsiz görmek

Rüyada birini dilsiz görmek

Rüyada birini dilsiz görmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına delalettir.

Rüyada birini dilsiz gördüyseniz:

  • Bazı konuların halledilmesine yardımı dokunacaksa yedek planlar veya son dakika değişiklikleri yapmaya hazırlanmalısınız.

Rüyada yılan dilini koparmak bolluk ve berekete kavuşacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın dilini ısırmak onun zamanını çalacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dili kıllı görmek işlerinin çok yolunda gideceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine delalettir.

Rüyada sağır ve dilsiz olduğunu görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kopuk dil görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına inanılır.

Rüyada dil yediğini görmek adının her yerde geçeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, maddi gücünü kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dilsiz insan görmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada dil kavgası etmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments