Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilin şiştiğini görmek

Rüyada dilin şiştiğini görmek

Rüyada dilin şiştiğini görmek zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, nice noksanlık içinde olduğuna, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına yorulur.

Rüyada dilin şiştiğini gördüyseniz:

  • Biraz sakinleşip, iş hayatınızda ya da kurallı bazı durumlarda, sizden tam olarak ne beklendiğini anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada dilinin şiştiğini görmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada dilin şiştiğini görmek işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, yüksek mevkilere getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi dilini yemek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine delalettir.

Rüyada uzun dil görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi dilini ısırmak eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına rivayet eder.

Rüyada dilenen birini görmek geleceğine bakacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine işaret eder.

Rüyada dil tutulmak başarıların artacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada diş ve dil görmek çok daha büyük işlere gireceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments