Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilinin düştüğünü görmek

Rüyada dilinin düştüğünü görmek

Rüyada dilinin düştüğünü görmek bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, zorlukların artacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, duymadığı sözleri duyacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Rüyada dilinin düştüğünü gördüyseniz:

  • Maddi açıdan maceraya atılmamanızda fayda var.

Rüyada dilinin düştüğünü görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına yorulur.

Rüyada dilini dikmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dilin yarıldığını görmek çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, donanımlı kılacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada kendi dilinin koptuğunu görmek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına delalet eder.

Rüyada birinin dilini emmek borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dilinin kesildiğini görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, aile saadetinin de artacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı dil okumak doğru olanı seçeceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dile piercing takmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kötülüklerden uzak kalacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments