Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kırıkları yutmak

Rüyada cam kırıkları yutmak

Rüyada cam kırıkları yutmak ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine alamet eder.

Rüyada cam kırıkları yutmak gördüyseniz:

  • Her iki tarafta ilgisizlikten yakınabilir veya öncelik sırasını kendi adlarına kullanmanızı bekleyebilirler.

Rüyada cam kırıkları yutmak hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, sevgi dolu haberler alınacağına, fesada bulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık cam yutmak ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada cam kırıklarını yutmak geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam kırığı yutmak huzurlu ve sağlıklı olunacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine delalettir.

Rüyada cam yutmak kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine tabir olunur.

Rüyada cam parçası yutmak makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam kırığı kusmak yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam kırığı temizlemek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments