Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hurma çekirdeği yutmak

Rüyada hurma çekirdeği yutmak

Rüyada hurma çekirdeği yutmak çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına, parasız günler geçireceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine yorulur.

Rüyada hurma çekirdeği yutmak gördüyseniz:

  • Gereken zamanı ayırabilirseniz, hayatınızda kırılma noktası olabilecek şanslı olaylar yaşamaya adaysınız.

Rüyada hurma çekirdeği yutmak zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına işarettir.

Rüyada hurma çekirdeği görmek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine tabir olunur.

Rüyada hurma çekirdeğini ekmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, hastalıkların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada çekirdeksiz hurma yemek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, Allah katında yükseleceğine delalettir.

Rüyada hurma çekirdeği dikmek duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hurma çekirdeği ekmek sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine işarettir.

Rüyada balkabağı çekirdeği görmek batıl amele, başarının adım adım yaklaşacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına yorulur.

Rüyada kabak çekirdeği satın almak düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments