Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kulağını delmek

Rüyada kendi kulağını delmek

Rüyada kendi kulağını delmek alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, hayırlı haberler alacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına işarettir.

Rüyada kendi kulağını delmek gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan kaçınmalısınız.

Rüyada kulağını deldirdiğini görmek farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulak deldirip küpe takmak hayallerinin suya düşeceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulağını delmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulağı delmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kulağını deldiğini görmek maddi konuda zayıflayacağına, helal lokmalar yiyeceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada kendi kulağını delmek çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada kulak deldirmek uzak bir yola gidileceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada kulak delmek Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments