Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dil deldirmek

Rüyada dil deldirmek

Rüyada dil deldirmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, kariyer sahibi olacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada dil deldirmek gördüyseniz:

  • Merak sizi farklı yönlere, yerlere veya bilgilere taşıyabilir.

Rüyada dilini deldirmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına delalettir.

Rüyada dil deldirmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına tabir olunur.

Rüyada dudak deldirmek dünya mallarının çoğalacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına inanılır.

Rüyada yüzünü deldirmek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine inanılır.

Rüyada kaşını deldirmek sıkıntılarını arkasında bırakacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına alamet eder.

Rüyada dudağını deldirdiğini görmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, hayırlı haberler getireceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kulağı deldirmek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dudağını delmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments