Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dil tutulması görmek

Rüyada dil tutulması görmek

Rüyada dil tutulması görmek yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine işarettir.

Rüyada dil tutulması gördüyseniz:

  • İşlerin nasıl yapıldığı ile değil ne yapıldığı ile ilgilenmeyi tercih edin.

Rüyada dilinin tutulmasını görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine işaret eder.

Rüyada dil tutulması konuşamamak ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine delalettir.

Rüyada dilin tutulması görmek sürekli tartışacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine alamet etmektedir.

Rüyada dil tutulması görmek insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine işarettir.

Rüyada yılan tutup atmak artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine delalettir.

Rüyada biriyle elele tutuştuğunu görmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle elele tutuştuğunu görmek her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine yorulur.

Rüyada ay tutulmasını izlemek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments