Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ay tutulmasını görmek

Rüyada ay tutulmasını görmek

Rüyada ay tutulmasını görmek her attığı adımı paraya çevireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ay tutulmasını gördüyseniz:

  • Kariyerinizle ilgili olumlu bir değişiklik söz konusu olabilir.

Rüyada ay tutulması görmek tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ay tutulmasını görmek yaptıklarıyla sorgulanacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ay tutulması izlemek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada ay tutulmasını izlemek içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada güneş ve ay tutulması görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ay ve güneş tutulması görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ay güneş tutulması görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, derin bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada elinden tutup kaldırmak ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments