Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada odun tutuşturmak

Rüyada odun tutuşturmak

Rüyada odun tutuşturmak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına rivayet eder.

Rüyada odun tutuşturmak gördüyseniz:

  • Belli bağlantılarınızın ya da ilişkilerinizin karınca adımlarıyla ilerlediğini düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada odun tutuşturmak başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada fareyi tutup atmak ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına işarettir.

Rüyada ipe tutunup sallanmak endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, makamını kaybedeceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine yorulur.

Rüyada tutulan balığı kaçırmak rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada biriyle elele tutuştuğunu görmek maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine rivayet eder.

Rüyada elinden tutup kaldırmak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine delalettir.

Rüyada güneşin tutulmasını görmek ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, para yatıracağına işarettir.

Rüyada güneş tutulması görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments