Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çene tutulması görmek

Rüyada çene tutulması görmek

Rüyada çene tutulması görmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yatırımlarının kar getireceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada çene tutulması gördüyseniz:

  • Belli planlarınıza, projelerinize veya ilişkilerinizde derinleşen yaralara karışan kişiler olabilir.

Rüyada çene tutulması görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada çene öpmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çene kayması görmek verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına rivayet eder.

Rüyada çenesinde sivilce görmek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, hoşluk içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin çenesini kırmak makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine inanılır.

Rüyada kadının çenesinde kıl görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada çenesinin tutulduğunu görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada ölü çenesi bağlamak kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments