Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilinin tutulmasını görmek

Rüyada dilinin tutulmasını görmek

Rüyada dilinin tutulmasını görmek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ailenin büyüyeceğine, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dilinin tutulmasını gördüyseniz:

  • Bir borcu kapatabilirsiniz.

Rüyada dil tutulması görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, hayallerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dilinin tutulmasını görmek rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, sorunsuz geçeceğine yorulur.

Rüyada dil tutulması konuşamamak birikim yapma imkânı elde edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada dilin tutulması görmek mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşıyla el ele tutuştuğunu görmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada balona tutunup uçmak endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağının tutuştuğunu görmek hayırlı bir döneme girileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına tabir olunur.

Rüyada elele tutuşup koşmak kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments