Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi dilini ısırmak

Rüyada kendi dilini ısırmak

Rüyada kendi dilini ısırmak darlık ve yokluk çekmeyeceğine, hayatının bir düzene kavuşacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine tabir olunur.

Rüyada kendi dilini ısırmak gördüyseniz:

  • Yeni bir yöne ilerleyebilirsiniz.

Rüyada birinin dilini ısırmak sevgi ve hürmet göreceğine, manevi mutluluğu tadacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine inanılır.

Rüyada dil ısırmak isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine, amaçlarına ulaşmaya alamet etmektedir.

Rüyada dilini ısırdığını görmek maddi güç sahibi olacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, zor durumların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının dilini ısırmak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada kendi dilini ısırmak çok hatalı çalışmalara gireceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine inanılır.

Rüyada yılanın dilini ısırmak dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, geçiminin yerinde olacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının dilini koparmak akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına alamet eder.

Rüyada birini dilsiz görmek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments