Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun dil görmek

Rüyada uzun dil görmek

Rüyada uzun dil görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına alamet eder.

Rüyada uzun dil gördüyseniz:

  • Kirada oturuyorsanız, komşularınız türlü problemler yaratabilir veya kardeş ya da kuzenlerin sorunlarıyla uğraşılması gerekebilir.

Rüyada uzun dil görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada uzun dilli yılan görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına alamet eder.

Rüyada dilini uzun görmek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada dil tutulması konuşamamak dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada dil ısırmak doğru haber almaya, müjdeli haberler alınacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dana dili yemek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine delalettir.

Rüyada işaret diliyle konuşmak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, aşının da çoğalacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada hayvan dil görmek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments