Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilenen birini görmek

Rüyada dilenen birini görmek

Rüyada dilenen birini görmek iyi geçineceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, verimin ve bereketin geleceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine alamet eder.

Rüyada dilenen birini gördüyseniz:

  • Herkes söylediklerinizi doğru anlamayabilir.

Rüyada insan dili görmek sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, bol muhabbette kalacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılan dilli insan görmek sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada dil kopmasını görmek fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dile iğne batırmak bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin dilini görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, rahatının da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada yabancı dil konuşanı görmek rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, işini kaybedeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada küçük dilini görmek kafasının rahat olacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, alım gücünün artmasına işaret etmektedir.

Rüyada dili tutulmak ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments