Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçeğin uzadığını görmek

Rüyada çiçeğin uzadığını görmek

Rüyada çiçeğin uzadığını görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada çiçeğin uzadığını gördüyseniz:

  • Kendi kafanızda planlar yapmış veya yönergeler oluşturmuş olabilirsiniz.

Rüyada çiçeğin uzadığını görmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, elinin de bollaşacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada kaşı uzamak ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bıyıklarının uzadığını görmek terslik yaşayacağına, herkesten ileriye gideceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin boyunun uzadığını görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, dostlardan zarar görüleceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişinin uzadığını görmek gözünün de gönlünün de doyacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına tabir olunur.

Rüyada burnun uzadığını görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada sakalını uzadığını görmek sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin sakalının uzadığını görmek bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments