Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin boyunun uzadığını görmek

Rüyada bir kişinin boyunun uzadığını görmek

Rüyada bir kişinin boyunun uzadığını görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, eğlence ve renk geleceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kişinin boyunun uzadığını gördüyseniz:

  • Sürpriz aşklar veya ilişkiler söz konusu olabilir.

Rüyada bir kişinin boyunun uzadığını görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, moralinin yükseleceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin boyunun uzadığını görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birinin boyunun uzadığını görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, lüksünün artacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına işaret eder.

Rüyada birinin boyunun uzadığını görmek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine işarettir.

Rüyada kızının boyunun uzadığını görmek zor ve kötü günlerin geleceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Rüyada eşinin boyunun uzadığını görmek işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada boyunun çok uzadığını görmek yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada birinin boyunu uzadığını görmek sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, onlardan medet umacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments