Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılların uzadığını görmek

Rüyada kılların uzadığını görmek

Rüyada kılların uzadığını görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada kılların uzadığını gördüyseniz:

  • Tam tersi, olayları daha da olumsuz hale getirebilir.

Rüyada kılın uzadığını görmek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bacak kıllarının uzadığını görmek herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıl uzadığını görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada burun kılının uzadığını görmek kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına alamet eder.

Rüyada koltuk altı kılının uzadığını görmek kişinin her işi severek yapacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına yorulur.

Rüyada koltuk altı kıllarının uzadığını görmek eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıllarının uzadığını görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, yorulacağına alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altının kıllarının uzadığını görmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments