Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dili yanmak

Rüyada dili yanmak

Rüyada dili yanmak ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada dili yanmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde yapacağınız olumlu değişiklikler veya tadilat, onarım v.b işler önem verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Rüyada dili yanmak tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine yorulur.

Rüyada ceketi yanmak ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolu yanmak çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine alamet eder.

Rüyada suyla yanmak rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sıcak sudan yanmak işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına delalettir.

Rüyada sudan yanmak iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine delalettir.

Rüyada ateşte yanmak güzel haberler alınacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada ayağı yanmak hararetli olayların meydana geleceğine, kötü durumlara düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments