Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde dil görmek

Rüyada yerde dil görmek

Rüyada yerde dil görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine işaret eder.

Rüyada yerde dil gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan veya tartışmak niyetinde olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada yerde dil görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin dilini görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının dilini ısırmak uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, evlerin ayrılacağına yorulur.

Rüyada birine dil çıkardığını görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada hayvan dili görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, aileye büyük bir ev alınacağına, kimseden korkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın dilini görmek borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dana dili yemek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret eder.

Rüyada hayvanın dilini görmek şansın ve kısmetin kapanacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments