Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dileklerin kabul olduğunu görmek

Rüyada dileklerin kabul olduğunu görmek

Rüyada dileklerin kabul olduğunu görmek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, kötü günleri geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dileklerin kabul olduğunu gördüyseniz:

  • Parasal açıdan oldukça şanslı bir durumdasınız.

Rüyada dileklerin kabul olduğunu görmek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına inanılır.

Rüyada dileğin kabul olduğunu görmek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada misafir kabul etmemek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına işaret eder.

Rüyada dualarının kabul olduğunu görmek yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, dedikodu edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada parayı kabul etmemek iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine yorulmaktadır.

Rüyada duasının kabul olmadığını görmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine delalet eder.

Rüyada hediye kabul etmemek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, bol hayır duası alınacağına tabir olunur.

Rüyada duaların kabul olduğunu görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, tebrik edileceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments