Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dileğinin olmadığını görmek

Rüyada dileğinin olmadığını görmek

Rüyada dileğinin olmadığını görmek çok daha iyi günler göreceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dileğinin olmadığını gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan veya size kendinizi yetersiz hissettirmeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada dileğinin olmadığını görmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine işarettir.

Rüyada kayan yıldız görüp dilek tutmak iyi ruh halinin bozulacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilek görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına işarettir.

Rüyada yıldız kayması ve dilek dilemek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, yakın zamanda rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dilek havuzuna para atmak şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine işarettir.

Rüyada yıldız kaydığında dilek tutmak sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada dilek tutup mum üflemek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına alamet eder.

Rüyada aya bakıp dilek dilemek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çeşitleneceğine, dini vecibelerini yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments