Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilek görmek

Rüyada dilek görmek

Rüyada dilek görmek diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dilek gördüyseniz:

  • Yanlız haberleşme ağında bazı aksaklıklar olabilir.

Rüyada dilek ismi duymak dolayısıyla geleceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıldız kayması ve dilek tutmak aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, başarı kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada aya bakıp dilek dilemek yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada dilek çeşmesi görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada camide dilek dilemek yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dilek kuyusu görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada dilek tutup mum üflemek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, bazı kayıplar olabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu görmek öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, verilen sözlerin tutulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments