Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilek tutup mum üflemek

Rüyada dilek tutup mum üflemek

Rüyada dilek tutup mum üflemek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dilek tutup mum üflemek gördüyseniz:

  • Özel bir durum netlik kazanıyor.

Rüyada dilek tutup mum üflemek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, hoş olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada pastada mum üflemek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pasta mumu üflemek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, huzurlu bir hayat süreceğine, başarıya ve zafere doymayacağına alamet etmektedir.

Rüyada muma üflemek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, çok hayır duası alacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Rüyada mum üflemek yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, adının ve şanının yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada yüze üflemek sorunların ortadan kalkacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine rivayet eder.

Rüyada doğum günü pastası üflemek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ağıza üflemek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments