Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz yutmak

Rüyada buz yutmak

Rüyada buz yutmak borçların kapanacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada buz yutmak gördüyseniz:

  • Akla gelen fikirleri boşa harcamamakta fayda var.

Rüyada buz yutmak düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada altın küpe yutmak rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, kimse ile tartışmayacağına yorulur.

Rüyada böcek yutmak sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine rivayet eder.

Rüyada ekmek yutmak yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine inanılır.

Rüyada ip yutmak kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnak yutmak bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada nişan kurdelesi yutmak yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada cisim yutmak çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments