Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalem yutmak

Rüyada kalem yutmak

Rüyada kalem yutmak hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, bol dua edeceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, hayatını yoluna sokacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalem yutmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kimseden gelebilecek olan bir teklifi kararsızlık yüzünden değerlendiremeyebilirsiniz.

Rüyada kalem yutmak parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, tebrik edileceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada uyuşturucu hap yutmak ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada kelebek yutmak ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada altın kolye yutmak büyük aşamalar kaydedeceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elmas yutmak güzel evlatlar yetiştireceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına yorulur.

Rüyada kertenkele yutmak bütün maksatlarının gerçekleşmesi, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada lağım suyu yutmak tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada tükürük yutmak yanlış yatırımlar yapılacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments