Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacak yalamak

Rüyada bacak yalamak

Rüyada bacak yalamak işlerinden de geri kalacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacak yalamak gördüyseniz:

  • Fazla derinlemesine bilmediğiniz konularda iddalı olmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada bacak yalamak zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada kemik yalamak hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek uzvu yalamak içinin ve kafasının rahatlayacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına delalettir.

Rüyada yüzünü köpek yaladığını görmek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına yorulur.

Rüyada kadının avret yerini yalamak kalp kırıklığı yaşanacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada toprak yalamak hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada vücut yalamak sağlık sorunlarından kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kedinin yaladığını görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments