Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü deldirmek

Rüyada yüzünü deldirmek

Rüyada yüzünü deldirmek ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına işaret eder.

Rüyada yüzünü deldirmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilgili gerilimli olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada yüzünü deldirmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına delalet eder.

Rüyada kulağını deldiğini görmek hayırlı zamanlar geçireceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada demir delmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, çok hayırlı adımların atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada burnunu deldirmek yeni bir başlangıç yapmaya, helal lokmalar yiyeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dudak deldirmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kulağını deldirdiğini görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada parmak delmek müjdeli haberler alacağına, işinde de hep başarılı olacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine delalettir.

Rüyada dilini deldirmek dertlerin başlayacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments