Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kirpi görmek

Rüyada beyaz kirpi görmek

Rüyada beyaz kirpi görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, tövbe etmeden vefata, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, kafasının rahat olacağına, yeni kapılar açılacağına yorulur.

Rüyada beyaz kirpi gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi etkilemekten vazgeçmelisiniz.

Rüyada beyaz kirpi görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Rüyada kirpi beslemek işlerinin karışacağına, zenginliğe, zorlukların giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde kirpi görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Rüyada yavru kirpi görmek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kirpi görmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada ölü kirpi görmek kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine delalettir.

Rüyada kirpinin ok attığını görmek kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada dikensiz kirpi görmek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments