Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpi yemek

Rüyada kirpi yemek

Rüyada kirpi yemek hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, hayal kırıklığına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirpi yemek gördüyseniz:

  • Sağlık olarak hassas durumdasınız.

Rüyada kirpi eti yemek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, verilen emeklerin heba olacağına tabir olunur.

Rüyada kirpi yemek ikisinin de çok rahat edeceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ölü kirpi görmek kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde kirpi görmek tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde kirpi görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına delalettir.

Rüyada kirpi oku görmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada fare ve kirpi görmek Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada kirpinin ok attığını görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments