Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tel örgülerden atlamak

Rüyada tel örgülerden atlamak

Rüyada tel örgülerden atlamak sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına tabir olunur.

Rüyada tel örgülerden atlamak gördüyseniz:

  • Sevindirici bir haberiniz var.

Rüyada tel örgülerden atlamak çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, emeklerinin yarıda kalacağına, mal ve para biriktireceğine tabir olunur.

Rüyada tel örgüye tırmanmak bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada örgülü tel görmek işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada dikenli tel örgü görmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada tel örgü görmek geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, yaşama isteğinin artacağına işarettir.

Rüyada telden atlamak hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada tellerden atlamak üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, makamının tehlikeye gireceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dikenli telden atlamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments