Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tel örgü görmek

Rüyada tel örgü görmek

Rüyada tel örgü görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada tel örgü gördüyseniz:

  • Bir süredir beklediğiniz parasal başlıklı haberler neticeye ulaşabilir.

Rüyada tel örgü görmek işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına delalet eder.

Rüyada tel örgülerden atlamak bilmediği duyguları tadacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada dikenli tel örgü görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada tel örgüye tırmanmak kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine işarettir.

Rüyada örgülü tel görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada annemin örgü ördüğünü görmek sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, hayatının yolunda gideceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz örgü yelek görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı örgü örmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments