Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikenli çiçek görmek

Rüyada dikenli çiçek görmek

Rüyada dikenli çiçek görmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, güzel günlerle tanışılacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dikenli çiçek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza ait bilgileri veya sırları kimseyle paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada dikenli çiçek görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eline gül dikeni batmak çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına tabir olunur.

Rüyada elindeki dikeni çıkarmak yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, sıhhat kazanacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine yorulur.

Rüyada dikenli incir görmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada dikenli balık görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, masrafların altında kalacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ele diken batmak kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada dikenli yılan görmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine delalettir.

Rüyada parmağına diken battığını görmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments