Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikenli incir görmek

Rüyada dikenli incir görmek

Rüyada dikenli incir görmek o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dikenli incir gördüyseniz:

  • Aniden beliren duygusal konular sizi yavaşlatabilir.

Rüyada dikenli incir toplamak kazançlı çıkacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet eder.

Rüyada dikenli inciri görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada dikenli incir yemek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine işarettir.

Rüyada dikenli incir görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada gül dikeni görmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dikenlere basmak ilerleyemeyeceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağa diken battığını görmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada diken ucu toplamak ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments