Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikenli yılan görmek

Rüyada dikenli yılan görmek

Rüyada dikenli yılan görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, sorunları başarıyla çözmeye delalet eder.

Rüyada dikenli yılan gördüyseniz:

  • Aşırı hassasiyet yanlış kararlara neden olabilir.

Rüyada dikenli yılan görmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, refaha erileceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dikenli incir yemek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada gülün dikenlerini görmek büyük bir adım atılacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada dikenli telden geçmek çok yıpranacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine inanılır.

Rüyada dikenli bitki görmek bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, bereket ve huzur getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dikenli balık tutmak hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine işaret eder.

Rüyada dikene takılmak daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına işarettir.

Rüyada tüyleri diken diken olmak kazancın günden güne daha da artacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments