Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elindeki dikeni çıkarmak

Rüyada elindeki dikeni çıkarmak

Rüyada elindeki dikeni çıkarmak kendisine yeni bir hayat kuracağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kötü noktalara geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada elindeki dikeni çıkarmak gördüyseniz:

  • Ani veya geliştirilmemiş tepkilerin bedelleri olabilir.

Rüyada elindeki dikeni çıkarmak mutluluk ve saadete, maddi açıdan ferahlamaya, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada ele batan dikeni çıkarmak bereketin artacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine işarettir.

Rüyada eline diken çıkarmak çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına yorulur.

Rüyada diken çıkarmak dinini yaşayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağına batan dikeni çıkarmak yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, istediği makama geleceğine rivayet eder.

Rüyada vücudundan diken çıkarmak sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağından diken çıkarmak başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına rivayet eder.

Rüyada elden diken çıkarmak çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments