Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikenli çalı görmek

Rüyada dikenli çalı görmek

Rüyada dikenli çalı görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, rahatsızlık duyulacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına yorulur.

Rüyada dikenli çalı gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde gelişmeler olabilir.

Rüyada dikenli çalı görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada dikensiz gül görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dikenli ot görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Rüyada dikenleri temizlemek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına alamet eder.

Rüyada dikenli meyve yemek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına yorulur.

Rüyada kırmızı dikenli gül görmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dikenli kırmızı gül görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dikenli görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments