Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikenli ot görmek

Rüyada dikenli ot görmek

Rüyada dikenli ot görmek sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, zaaflarına kapılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, sıkıntılar son bulacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dikenli ot gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz her konunun ayrıntılarına inmelisiniz.

Rüyada dikenli ot yemek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dikenli ot görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına delalettir.

Rüyada dikenli telden geçmek elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya alamet eder.

Rüyada dikenli kestane görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına tabir olunur.

Rüyada dikene takılmak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına işarettir.

Rüyada vücudundan diken çıkarmak mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına rivayet eder.

Rüyada dikenli incir toplamak her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, iş hayatında çok zarar edileceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dikenli kaplumbağa görmek sıkıntıların büyüyeceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, maddi kayıpların sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments