Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikenli görmek

Rüyada dikenli görmek

Rüyada dikenli görmek kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada dikenli gördüyseniz:

  • Bazı konularda diplomatik davrandığınızdan veya politik konuşmalar, sunumlar ya da açıklamalar yaptığınızdan emin olabilirsiniz.

Rüyada dikenli telden atlamak karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada avucuna diken batmak birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına inanılır.

Rüyada batan dikeni çıkartmak uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada parmağından diken çıkarmak başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücutta diken görmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellerine diken batmak mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine yorulur.

Rüyada elindeki dikeni çıkarmak güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dikensiz gül görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments