Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikenli meyve yemek

Rüyada dikenli meyve yemek

Rüyada dikenli meyve yemek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dikenli meyve yemek gördüyseniz:

  • Kendi gayretinizden çok şansınızın güzelliği nedeniyle istediğiniz sonuçlara ulaşabileceksiniz.

Rüyada dikenli meyve yemek aralarından su sızmayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada diken yemek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, güzel günler geçireceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına delalettir.

Rüyada dikenli ot yemek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, mutluluktan havalara uçulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dikenli incir yemek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan meyve yemek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına delalet etmektedir.

Rüyada alıç meyvesi yemek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, aşkının da kalıcı olacağına, ev sahibi olacağına yorulur.

Rüyada başkasının bahçesinden meyve yemek kendisini eve kapatacağına, rahatının da yerine geleceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına işarettir.

Rüyada ekşi meyve yemek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments