Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikenleri kesmek

Rüyada dikenleri kesmek

Rüyada dikenleri kesmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, büyük mutluluk duyulacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dikenleri kesmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız karışıklıklar veya stresli durumları kafanızda büyütmeyin.

Rüyada dikenleri kesmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada diken görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dikenli tellerden geçmek ele güne muhtaç olacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına alamet eder.

Rüyada dikenli çiçek görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada dikenli inciri görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dikiş dikeni görmek hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına delalet eder.

Rüyada dikenlerin arasında yürümek maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine tabir olunur.

Rüyada dikenli yol görmek aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments