Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diken görmek

Rüyada diken görmek

Rüyada diken görmek hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına, ruhen güzelleşeceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, çaresizleşeceğine işaret eder.

Rüyada diken gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun her alandaki gayretlerinizin karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada dikene düşmek dayanışmanın ve düzenin artacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dikenli telden geçmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, çok sevinçli haberler alacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada diken yemek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada diken battığını görmek üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına delalet eder.

Rüyada dikenlerin içine düşmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diken batmak borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, kara kara düşüneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dikene takılmak ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağına batan dikeni çıkarmak artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, problemleri teker teker çözeceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments