Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikenli inciri görmek

Rüyada dikenli inciri görmek

Rüyada dikenli inciri görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, iyi hissedeceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza delalet eder.

Rüyada dikenli inciri gördüyseniz:

  • Ani ödemeler, borç alacak meseleleri veya sağlıkla ilgili konular söz konusu olabilir.

Rüyada dikenli incir toplamak işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dikenli inciri görmek çok rahat edeceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dikenli incir yemek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, işlerinin çok iyi olacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına işaret eder.

Rüyada dikenli incir görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına tabir olunur.

Rüyada eline gül dikeni batmak aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, ticaretinin de hızlanacağına, kalkınacağına rivayet eder.

Rüyada dikenli meyve yemek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, mali sorunlarının çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücuttan diken çıkarmak birikim yapılacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada dikenli yol görmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, umutlarının kırılacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments