Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikiş dikeni görmek

Rüyada dikiş dikeni görmek

Rüyada dikiş dikeni görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, kurulu düzeni olacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dikiş dikeni gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda yeni düzenlemeler yapılması veya bazı anlaşmaların yeniden düzenlenmesi gerekebilir.

Rüyada dikiş diken kadın görmek ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, rüya sahibinin uyarı alabileceğine rivayet eder.

Rüyada dikiş diken birini görmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, yönetici olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada dikiş dikeni görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dikenli ağaç görmek isteklerinize kavuşacağınıza, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada dikenli tellerden geçmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına rivayet eder.

Rüyada elindeki dikeni çıkarmak kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına yorulur.

Rüyada dikenli görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada deve dikeni görmek tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, herkesin rahat edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments