Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaktan diken çıkartmak

Rüyada ayaktan diken çıkartmak

Rüyada ayaktan diken çıkartmak yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına yorulur.

Rüyada ayaktan diken çıkartmak gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli.Kendinizle başbaşa olun.

Rüyada ayaktan diken çıkartmak evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada ayaktan diken çıkarmak yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına delalet etmektedir.

Rüyada batan dikeni çıkartmak kısmetlerinden olacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada diken batmasını görmek çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada ele diken batmak insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına yorulur.

Rüyada tüyleri diken diken olmak büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına rivayet eder.

Rüyada parmağına diken battığını görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, sağlığını da kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada dikenleri çıkarmak yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments