Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diken ucu toplamak

Rüyada diken ucu toplamak

Rüyada diken ucu toplamak çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine yorulur.

Rüyada diken ucu toplamak gördüyseniz:

  • Duygularınızı işin dışında tutmalısınız.

Rüyada diken ucu toplamak geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına delalettir.

Rüyada dikenli incir toplamak daima afiyette olacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diken toplamak zorlukların ortadan kaldırılacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, güven kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gül dikeni görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına işarettir.

Rüyada dikenli tele takılmak iyi bir zanaatkar olunacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ayağına diken battığını görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dikenli sarmaşık görmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük diken görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments