Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deve dikeni görmek

Rüyada deve dikeni görmek

Rüyada deve dikeni görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, işinde zarar edeceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada deve dikeni gördüyseniz:

  • Bazı arkadaş ilişkilerinde kendinizi fazla yoruyorsunuz.

Rüyada deve dikeni görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına delalettir.

Rüyada diken koparmak çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine inanılır.

Rüyada dikenli ot yemek huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ele diken batmak yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına işaret eder.

Rüyada dikenli yolda yürümek maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada batan dikeni çıkarmak zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına yorulur.

Rüyada gül dikeni görmek mahsullerin fazlalaşacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada parmağına diken battığını görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments