Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağa diken battığını görmek

Rüyada ayağa diken battığını görmek

Rüyada ayağa diken battığını görmek kızgınlıkların geçeceğine, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, artık kötü günler yaşamayacağına inanılır.

Rüyada ayağa diken battığını gördüyseniz:

  • Akıllıca fikirler üreterek sizi yepyeni ufukların açılmasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada ayağa diken battığını görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağına batan dikeni çıkarmak dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına inanılır.

Rüyada ayağına diken battığını görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, başarı kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada diken battığını görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eline diken battığını görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine alamet eder.

Rüyada parmağına diken battığını görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada batan dikeni çıkarmak onunla üzülüp, ağlayacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine tabir olunur.

Rüyada diken batmasını görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments