Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikdörtgen masa görmek

Rüyada dikdörtgen masa görmek

Rüyada dikdörtgen masa görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, iyi şeyler yaşayacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dikdörtgen masa gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız açısından yeni tanışmalara açıksınız.

Rüyada dikdörtgen masa görmek hayallerinin söneceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine rivayet eder.

Rüyada dikdörtgen ayna görmek güçten ve takatten düşeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada dikdörtgen görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada dikdörtgen şekli görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine alamet eder.

Rüyada kalabalik yemek masasi görmek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına delalettir.

Rüyada bilgisayar masası görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına işarettir.

Rüyada masayı temizlemek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada masanın kırıldığını görmek gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments