Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikdörtgen şekli görmek

Rüyada dikdörtgen şekli görmek

Rüyada dikdörtgen şekli görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, kısmetlerinin açılacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada dikdörtgen şekli gördüyseniz:

  • Ufak şeyler üzerine dikkatinizi odaklayabilirseniz saklanmak istenen bazı konuların farkına varabilirsiniz.

Rüyada dikdörtgen şekli görmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada dikdörtgen ayna görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada dikdörtgen görmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, büyük ve önemli bir kimse olacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına işaret etmektedir.

Rüyada dikdörtgen masa görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, hayallerinin söneceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada gül şeklinde yüzük görmek aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, güzel davetler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıldız şeklini görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada azraili ışık şeklinde görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine rivayet eder.

Rüyada kalp şeklinde çiçek görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments